Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

saznajte više
four-sisters

Four sisters and the AZENA adventures

14th Jun 2018

euroart

Hello, world! I am happy to welcome you all to our website.

POZDRAV! MOJE IME JE SENNA , DIREKTORICA SAM I DOBRA „VILA“ AZENE.

 

Želim s vama podijeliti svoju i priču naše AZENA obitelji i tima. Kao mali već smo bili zaljubljenici u prirodu. Pomagali smo djedu i baki u pakiranju naše originalne Biljne masti i čajnih mješavina. Djed nas je uvijek s puno ljubavi učio o bilju i prirodi oko nas. Volim se prisjećati kako su naše mame, dok smo kao mali bili prehlađeni ili ogrebali koljeno u igri brzo izvukle Biljnu mast i namazale nas od glave do pete kako bi brzo ozdravili. Još uvijek mi izmami osmijeh činjenica da je na hrpu djece bila dovoljna jedna višenamjenska mast. Svaka čast djedu 🙂

Zbog tih slatkih iskustava, sada kada smo odrasli i dalje dijelimo istu strast za kvalitetnim, prirodnim i zdravim kozmetičkim proizvodima te smo entuzijastični širiti znanje i iskustva o njima.

Moje sestre (Simona, Marija, Ana) i ja kao profesionalne odbojkašice imale smo priliku putovati svijetom i kao ljubiteljice kozmetike isprobati mnoge strane, poznate i luksuzne kozmetičke brendove. Sada kao mlade žene s različitim iskustvima, poznanstvima i radom u različitim industrijama, razvile smo svoj vlastiti ukus, stil života i različite stilove njege kože lica i tijela.
No sve smo i dalje vjerne dobroj „staroj“ AZENA Biljnoj masti i gdje god putovale uvijek je s nama.
Isto tako, kako naš AZENA tim stalno radi, stvara i proizvodi nove proizvode, svakako smo našle i mnoge druge favorite koji su neizostavni u našoj dnevnoj njezi. Mnoge naše prijateljice iz svijeta sporta, turizma i ljepote zanima koja je tajna naše zdrave kože? Odgovor je uvijek – AZENA 100% prirodni proizvodi!

 

 

Više o našim favoritima nađite u našim budućim blog objavama. Vidimo se!

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg koristničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na slažem se prihvaćate naša pravila privatnosti

Slažem se Ne slažem se