NAŠA PRIČA - Azena

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

saznajte više

Naša Priča

grandpa-azenic

Deda“ Azenić radio je s biljem preko 30 godina.

AZENA proizvodi su 100% prirodni, ručno rađeni proizvodi od certificiranih sastojaka biljnog podrijetla, bez konzervansa i aditiva koji nisu testirani na životinjama, pogodni za vegetarijance i vegane. Naš prvi ikada proizveden kozmetički proizvod, AZENA Biljna mast inspiracija je i baza svih naših kozmetičkih proizvoda. Također, AZENA Biljna mast , naš je najprodavaniji proizvod u Hrvatskoj i svijetu. AZENA kozmetika , obogaćena našom originalnom bazom ( mješavina biljnih ulja i odabranog bilja) ima mnoge prednosti u njezi kože i stimuliranju prirodnih mehanizama kože kao što su pravilno lučenje sebuma, elastičnost, imunitet i sjaj kože. U našoj paleti proizvoda za njegu kože mogu se naći mnoge kombinacije sastojaka kao što su neven, gavez, lavanda, metvica, tangerina, morska sol , maslinovo i suncokretovo ulje, etc. Njihova svojstva koriste se za tretiranje celulita, napetosti mišića, za osjetljivu kožu, poticanje elastičnosti i usporavanja starenja kože. AZENA također nudi i specijaliziranu kozmetiku za njegu kože – Baby biljni balzam, Balzam nakon brijanja i depilacije te Tattoo balzam.

from-the-past

Treća smo generacija obiteljske tvrtke te s ponosom nastavljamo širiti AZENA brand i filozofiju

IZ

PROŠLOSTI

"Kako smo rasli: Osnivač Azene, Antun Azenić, rođen u Koški, Hrvatska, na obiteljskoj farmi, a gdje je bio u doticaju s biljem na dnevnoj bazi. 70 tih Antun postaje jedan od poznatih hrvatskih fitoterapeuta, a čemu je pridonijelo uspješno obrazovanje i samo izlječenje vlastitih zdravstvenih tegoba sa svojim ručno rađenim biljnim preparatima i biljnom masti. Seoba u Zagreb bila je dodatni poticaj na njegovu putu kroz sudjelovanja na raznim sajmovima alternativne medicine i medicine. Sva ova iskustva te potrebe novih korisnika i pacijenata inspirirale su ga za razvoj novih preparata i biljne kozmetike te želju da ih podijeli sa svijetom.

from-the-past

1990. – 2005. – AZENA se registrira u d.o.o. Tvrtka raste, lansiraju se novi proizvodi na tržište i formira se AZENA ženski odbojkaški klub (pobjednici kupa Hrvatske 2003.) kako bi se promovirao zdrav i aktivan život mladih.

from-the-past

2013. – 2015. – Redizajn i uvođenje novih proizvoda , certificiranje po Europskim regulacijama – BIO HR , CPNP, HACCAP, HRN EN ISO 22716 Restrukturiranje tvrtke , modernizacija proizvodnog pogona, širenje proizvodnog spektra i razvoj novih tržišta . 2015. - Uspješna tranzicija u upravljanju I vlasništvu tvrtkom od strane treće generacije obitelji. AZENU preuzima u poziciji direktora Senna Ušić Jogunica, nekad svjetski poznata odbojkašica i unuka gospodina Azenića. Formira se AZENA Inovacijski centar pod vodstvom Andreja Azenića (unuk g. Antuna, fitoterapeut) , unutar tvrtke razvijena I specijalizirana radna skupina. Razvijaju se novi proizvodi I redizajnira ambalaža u skladu s AZENA biljnom filozofijom i tradicijom. 2016. – 2017. – ulazimo u dodatne 73 ljekarne unutar postojećih 138 putem veleprodaje Medika. Širimo prodaju kroz Crodux benzinske postaje, te specijalizirane prodavaonice zdrave hrane i kozmetike .

from-the-past

Kao tvrtka ponosni smo na dugogodišnju suradnju s hrvatskim dobavljačima najboljih biljnih sastojaka koje koristimo u proizvodima.

DANAS:

AZENA proizvodi danas se prodaju diljem Jadranske obale u specijaliziranim trgovinama zdrave hrane i kozmetike, te poklon dućanima kao što su : Manufaktura, Mrkvica, Ars Natura, Kawa, etc. Također počeli smo surađivati s mnogim welnes i spa centrima ,prodajnim mjestima, tattoo salonima koji koriste, promoviraju ili prodaju naše proizvode. Azena nastavlja u istom duhu i filozofiji koju je započeo osnivač, uz stalno unapređenje kvalitete proizvoda i usluga. AZENA proizvodi dijele se na biljne dodatke prehrani i na biljnu kozmetiku, te su na tržištu prisutni preko 35 godina.

today
today

„Senna i Andrej , unuci g. Azenića, nastavljaju s daljnjim upravljanjem i vođenjem tvrtke i osmišljavanjem novih proizvoda s istim entuzijazmom s kojim je i njihov Deda započeo prije više od 35 godina.“

today

AZENA proizvodi dijele se na biljne dodatke prehrani i na biljnu kozmetiku, te su na tržištu prisutni preko 35 godina.

PROIZVODI:

Biljke i biljna ulja koja koristimo za proizvode , beru se od strane naših dugogodišnjih dobavljača. Čistoća hrvatske prirode , te spoj mediteranske i kontinentalne klime s visokim postotkom sunčanih dana u godini čini našu floru bogatu u kvalitetnim esencijalnim uljima i hranjivim tvarima.

Ponosni smo na mnoga pisma zahvale, svjedočenja i na mnoge povratne informacije zadovoljnih klijenata koje je naš djed dobivao iz cijelog svijeta. .

Vizija našeg djeda bila je približiti ljudima ljekovita svojstva prirode i bilja, te njihovu iscjeljujuću moć na duh i tijelo.

VIZIJA

G. Azenić život je posvetio svojoj viziji , te su njegova tvrtka i proizvodi, uz unučad njegova velika ostavština. Zbog njegovog predanog rada i desetljeća proučavanja idealnih , tradicionalnih receptura, biljaka, procesa obrade i formula naše proizvode čini jedinstvenima. Ono najbolje od Majke prirode svojim entuzijazmom i strašću uspio je prenijeti u 100% prirodne proizvode namijenjene za korištenje u svakodnevnom životu.

Saznajte što mediji kažu o nama
x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg koristničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na slažem se prihvaćate naša pravila privatnosti

Slažem se Ne slažem se