Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

saznajte više
Simona

AZENA Herbal body butter

14th Jun 2018

euroart

RAD U UGOSTITELJSKO TURISTIČKOJ INDUSTRIJI, ZABAVAN JE I UZBUDLJIV, NO PONEKAD VEOMA STRESAN.

RAD U UGOSTITELJSKO TURISTIČKOJ INDUSTRIJI, ZABAVAN JE I UZBUDLJIV, NO PONEKAD VEOMA STRESAN. UBRZAN TEMPO ŽIVOTA IMA UTJECAJ NA MOJU KOŽU. TO JE RAZLOG ZBOG KOJEG JE MOJ FAVORIT AZENA BILJNI MASLAC ZA TIJELO S LAVANDOM I KOMORAČEM. (SIMONA UŠIĆ, 30)

 

Njegov prekrasan miris opušta me, a njegova brzoupijajuća formula čini moju kožu zdravom, nahranjenom i svilenom na dodir. Volim ga koristiti ujutro, nakon tuširanja kako bi lagano i s osmjehom krenula u svoj radni dan. Komorač u njegovom sastavu potiče cirkulaciju te me odmah razbudi. Uvečer volim još jednom nanijeti ovu 100% prirodnu poslasticu kako bi bezbrižno zaspala.

 

bog njega moja koža je uvijek zdrava i sjajna te glatka. Izvrstan je nakon depilacije, jer sprječava crvenilo i smiruje kožu. Također izvrstan je u anticelulitnim masažama, zahvaljujući već spomenutom komoraču. Ovaj proizvod je jednostavno sve , što jedna užurbana djevojka koja drži do svog izgleda (kao ja 😉 ) može poželjeti – potpuna, 100% prirodna i zdrava njega kože.

 

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg koristničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na slažem se prihvaćate naša pravila privatnosti

Slažem se Ne slažem se