Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

saznajte više
Marija

AZENA Herbal body balm Tangerine

14th Jun 2018

euroart

Na ljetovanju koje sam spomenula sam prvi puta probala ovaj balzam, i od tada je uvijek sa mnom. Zbog svoje blijede puti i kako se približavam tridesetima, pazim što koristim za njegu svoje osjetljive kože.

SVJEŽI, CITRUSAN MIRIS OVOG SLASNOG BALZAMA ZA TIJELO UVIJEK ME PODSJETI NA NAJLJEPŠE LJETOVANJE S MUŽEM NA OTOKU PAGU – SCENA JE TO KAO IZ FILMA, JA I ON, SVJEŽI SOK OD NARANČE I BESKRAJNA LJETNA ZABAVA. NO OVO NIJE JEDINI RAZLOG ZAŠTO JE BILJNI BALZAM TANGERINA MOJ APSOLUTNI FAVORIT. (MARIJA ČUPKOVIĆ, 27)

 

Na ljetovanju koje sam spomenula sam prvi puta probala ovaj balzam, i od tada je uvijek sa mnom. Zbog svoje blijede puti i kako se približavam tridesetima, pazim što koristim za njegu svoje osjetljive kože. Uvjeti kao što je jako sunce, promjene u temperaturi i onečišćenje u velikim gradovima te stres čine moju kožu suhom i bez sjaja. Volim putovati, pa stalne promjene također imaju veliki utjecaj na moju kožu. Zato toplo preporučujem ovaj proizvod – maslinovo ulje i vitamin e u ovom proizvodu hrani moju kožu te imaju anti age efekt na kožu, dok ulje tangerine djeluje na celulit. Miris,kako sam spomenula, je savršen! Koristim veću količinu na koži odmah nakon tuširanja, koju umasiram dok se ne upije dok je koža još vlažna. Ovo je trik koji sam naučila, zbog koje se proizvodi koji su bogati uljem brže upiju te ne moram dugo čekati da se obučem. Kako bi završila svoju dnevnu njegu, koristim svoj drugi AZENA favorit – Biljnim balzamom za usnice s mentom i tangerinom. Bogat uljima i pčelinjim voskom, čini moje usnice mekanima i zaštićenima. Ulje metvice i tangerine također moje usnice čini punijima tako što stimulira cirkulaciju, a moji poljupci imaju razigrani okus Mojita – što da kažem, i moj muž uživa u ovoj kombinaciji.

 

 

 

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg koristničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na slažem se prihvaćate naša pravila privatnosti

Slažem se Ne slažem se