Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

saznajte više

Znate šta me zanima?

24th Sep 2021

azena

Da li više volite raditi kućne SPA tretmane ljeti ili zimi?

 

Trenutno sam u situaciji da mi se ljeti, s dva malena dječaka, ne radi ništa osim kupa u moru, igra u pijesku, šeće ispod mirišljavih pinija i uživa u nestvarnim zalascima sunca.
A onda prođe ljeto i vratimo se kućama (mi kontinentalci!) i dobijem želju opet osjetiti sve mirise i ljepote Mediterana barem u vlastitoj kupaonici. Jesen i zima su definitivno moja godišnja doba za kućne SPA tretmane od glave do pete ( ali doslovno!:-))

 

 

Nakon ljeta mi definitivno najgore izgledaju stopala ( mnogo hodam bosa) i uvijek se naježim kada na jesen krenem stavljati stopala u čarape i zatvorenu obuću, a stopala mi suha i tvrda.
I zato na prvo mjesto zimskih kućnih tretmana od kojih krećem stavljam AZENA proizvode: SCRUB THE FOOT piling za stopala i SOFT FOOT balzam.

 

Na početku jeseni pilingiram čak i 2X tjedno svoja stopala za vrijeme tuširanja. Kada mi nakon već par odrađenih tretmana stopala budu opet mekana kako se meni sviđa, onda tretman radim po želji i to uglavno zbog opuštanja. Trešnjica na vrhu torte ovoga tretmana je naš balzam SOFT FOOT koji namažem kada sam već u krevetu, jer ako nešto ne volim to je osjećaj suhih i grubih stopala ispod pokrivača prije nego utonem u san.

 

Na drugo mjesto najdražeg tretmana stavljam ulje za kosu MEDITERANKA s kojim vraćam svojoj kosi zdravi sjaj i rješavam se prhutanja na tjemenu.

 

Ako niste još probali našu MEDITERANKU zaista je preporučujem svima, jer ne iziskuje puno vremena, a pritom je rezultat savršen!
Ja je koristim kao tretman prije pranja kose 1x na tjedan, tako što nanesem na ruke par kapi ulja te umasiram na vlasište i vrhove.
Čekam da odstoji SAMO 5 minuta na suhoj kosi i nakon toga je našamponiram i dobro operem. Svaki puta se iznenadim efektom sjaja i mirisa koji dobijem nakon. Kada ne radim cijeli tretman, koristim ovo ulje i kao zaštitu od pucanja vrhova nakon feniranja ili peglanja kose, a stavim ga na već osušenu kosu.

 

 

I na 3. mjesto mojeg najdražeg saveznika za vraćanje u život kože nogu i cijeloga tijela, stavljam biljni balzam za tijelo ŽENA, MAJKA, KRALJICA. Balzam koji vas prati u svim životnim fazama. 🙂

 

I na 3. mjesto mojeg najdražeg saveznika za vraćanje u život kože nogu i cijeloga tijela, stavljam biljni balzam za tijelo ŽENA, MAJKA, KRALJICA. Balzam koji vas prati u svim životnim fazama. 🙂
Prije nego sam krenula u avanturu zvanu majčinstvo, s ovim balzamom riješila sam problem vječito suhih nogu (često tuširanje zbog puno treniranja:-)), a, nakon poroda, i probleme strija na trbuhu i bedrima. Izašla sam iz dvije trudnoće bez ijedne strije!

 

 

Kada ga jednom isprobate vjerujem da će i vama, isto kao i meni, postati sastavni dio vašeg nesesera, gdje god se nalazili. Još ću vam otkriti malu tajnu- ne morate ga mazati svaki dan nego po potrebi, jer su njegovi rezultati vidljivi čak i do 3 dana bez ponovnog nanošenja (mislim tu na nas sve koji volimo nositi kratke haljine i pokazati sjajne noge!:-))

Toliko od mene i želim vam svima što više uživanja u prirodi te njezinim očaravajućim jesenskim mirisima, okusima i bojama.

Vaša Senna.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg koristničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na slažem se prihvaćate naša pravila privatnosti

Slažem se Ne slažem se